jueves, 26 de enero de 2012

El jovent d'avui en dia

Reproducció dels fets

Primer vull demanar disculpes per haver trigat tant, però ja sóc aquí i quina millor manera de fer-ho que novament amb una situació basada en un fet real. A més amb la fotografia vull que us situeu en el lloc dels fets.

Llegenda de la fotografia:

- Línia verda de l’esquerra: final de la vorera
- Fletxa vermella: trajectòria de la victima
- Persona groga: el criminal

El “reparto” (si algú sap com és en català que m’ho digui si us plau és simple:

- En el paper de jovent: Kupyni Kivulgui
- En el paper de víctima: La dona del carro

La història diu el següent:

En Kupyni es trobava a la porta de la biblioteca per fer un breu descans, que poc a poc es va anar allargant, del seu estudi. Com els joves d’avui dia anava acompanyat del seu telèfon móvil. Ell diu que l’estava mirant per veure les novetats esportives, si havia sortit alguna nota o xerrar amb algú, però segur que estava mirant porno o drogant-se, algú que va fer el que ara explicarem no pot ser bona gent.

El senyor Kupyni es va recolzar a la cantonada, iniciant així la seva maniobra criminal d’assetjament en veure que s’aproximava la seva víctima. Uns 2 o 3 minuts més tard allà arribava la pobre dona del carro, sense saber que li deparava el futur. El senyor Kupyni va notar una presència a un pam de la seva esquerra i en girar-se allà estava plantada la dona, sense poder passar per aquell carreró tan estret, petit i angost. Quan en Kupyni la va mirar, sense entendre que passava, la dona va aixecar les celles i encongir les espatlles com esperant una reacció. En Kupyni es va apartar i la dona va poder continuar amb la seva trajectòria dient... “És que home...” i amb un riure irònic.

Quina poca vergonya aquest jovent, aquest cop la va deixar passar, però la seva idea inicial segur que era robar-li, matar-la o fins i tot retenir-la allà dies i dies fins que els iogurts que havia comprat i duia al carro se li caduquessin. 

8 comentarios:

  1. Si es que siempre has sido un macarra! XDD

    Me encantan tus reproducciones de los hechos, que software ultra avanzado utilizas? Estan al nivel de Avatar como mínimo! ;)

    Gran detalle el de la jeringuilla.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo se, me encanta hacer el mal!
      Como bien dices me ha costado mucho conseguir este equipo de maxima tecnologia, asi que agradezco que sepas valorar esta adquisición!

      Eliminar
  2. Per què no envies el currículum a Crímenes imperfectos? Segur que t'agafen, tant com a criminal com de cap d'efectes especials!

    PD: M'havies dit que havies deixat d'esnifar... El proper cop em vindràs amb "que pasoooooooo perra! que yo controlo paya...".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On veus que esnifi res a la imatge?
      Tan de bo m'agafin per suplir a l'homenet màgic de les ulleres rodones!

      Eliminar
  3. A mi em mola mogollón el "look" a lo M.A. del delincuent. És aquesta una fidel reproducció d'en Kupyni??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És una reproducció exacta! És clavat vaja, falten els collarets d'or...

      Eliminar
    2. I jo que pensava que la imatge de perfil del "freak" amb ulleres negres últim diseny i menjant fideus era la més fidel reproducció d'en Kupyni... what a disappointment! (que significa: quina decepció en anglès)

      Eliminar
    3. D'això se'n diu trastorn de doble personalitat...

      Eliminar